Ieder jaar is het op 5 oktober de Internationale Dag van De Leraar (World Teachers’ Day). Op deze dag wordt er wereldwijd stilgestaan bij het belang van het onderwijs. Wij het ook belangrijk dat deze dag als een belangrijke dag ervaren wordt. Al onze docenten betekenen veel voor de primaire, middelbare en het hoger onderwijs, dit willen wij nogmaals ter sprake brengen. Deze dag is in principe bedoeld als een feestdag voor alle leerkrachten in Nederland. Echter wordt dit niet door alle leerkrachten zo ervaren. Er vinden op deze dag stakingen plaats vanwege de salarissen en de hoge werkdruk.
Donderdag 5 oktober hebben we het hierover gehad in de vorm van een panel, maar vooral tijdens een informele borrelbijeenkomst met diverse mensen, studenten, docenten en onderwijs geïnteresseerden. Ook was er op de avond de gelegenheid tot kennismaking, netwerkmogelijkheden en stonden er hapjes en drankjes klaar!
Wij hebben deze bijeenkomst georganiseerd i.s.m. Studentenplatform Nederland Stip. 

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en binnenAfbeelding kan het volgende bevatten: 7 mensen, zittende mensen en binnenAfbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, zittende mensen en staande mensen