Voorzitter

Rabia Gilic

Hi! Ik ben Rabia Gilic en ik studeer HBO rechten. Dit jaar mag ik de functie voorzitter vervullen. Dit houd in dat ik zorg dat alle zaken binnen en buiten de vereniging goed lopen. Voor vragen kun je altijd bij mij terecht! Je kunt me bereiken door een mail te sturen naar:

e-mail:
voorzitter@svlegulas.nl

Secretaris

Büsra Kondakci

Hoi Allen! Mijn naam is Büsra Kondakci en ik zal dit jaar de functie secretaris vervullen binnen SV Legulas. Ik zit in het tweede jaar van de opleiding journalistiek. Ik zal het komende jaar als secretaris vooral verantwoordelijk zijn voor al het contact met personen binnen en buiten de vereniging. Jullie kunnen mij altijd bereiken door een mailtje te sturen naar:

e-mail:
secretaris@svlegulas.nl

Penningmeester

Fethullah Esen

Hoi allemaal! Mijn naam is Fethullah Esen en ik ben 20 jaar.
Momenteel zit ik in mijn tweede jaar van de opleiding  Leraar Maatschappijleer.
Het komend jaar zal ik de functie penningmeester vervullen.
Ik zal mij voornamelijk bezig houden met alle geldzaken, maar je kunt altijd bij mij terecht met je vragen door een  mail te sturen.

penningmeester@svlegulas.nl

Ik voel mij betrokken bij wat er in de wereld gebeurt en wil graag dat de mensen meer en vredevoller verbonden zijn met elkaar. Dialoog en empathie zijn in mijn perspectief (één van) de belangrijkste begrippen die hier een rol bij spelen. Naast verdeeldheid, ben ik van mening dat onwetendheid en armoede de grootste problemen zijn van de wereld.